KERKSTOEL BETON Jong, innovatief en met (be)tonnen ervaring

Kerkstoel Beton

U hebt stortklaar betonstabilisé of wegenisbeton nodig op de werf? Welkom bij kwaliteitsleverancier Kerkstoel Beton.

Kerkstoel Beton maakt deel uit van de Groep Kerkstoel. Sinds onze oprichting zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van stortklaar beton. Waaraan we dat te danken hebben? Aan onze jarenlange ervaring, knowhow, aan continu innoveren en investeren. Maar ook - en vooral - aan onze 25 medewerkers, die het fundament van ons bedrijf vormen.

 

Bij ons vindt u BENOR-gekeurd stortklaar beton van topkwaliteit, dat u gewaarborgde drukweerstand, duurzaamheid en productspecificiteit garandeert. Maar we hebben nog heel wat meer voor u in petto. Zo kan u ook bij ons terecht voor chape, stabilisé, wegenisbeton, schuimbeton en zelfverdichtend beton. Omdat we een eigen betoncentrale hebben, een ruim wagenpark betonmixers en een vlotte betonpompservice, kunnen we elke levering perfect timen.

 

Zin om nader kennis te maken? Ga alvast op ontdekking op onze site of beter nog: neem contact met ons op.

Ontdek meer

Stabilisé

Stabilisé is een mengsel van verschillende soorten zand waaraan een hoeveelheid cement en een minimum aan water worden toegevoegd. Door de vele toepassingsmogelijkheden wordt stabilisé erg vaak gebruikt in de bouwindustrie: voor grote en kleine werken, nieuwbouw en renovatie.

In tegenstelling tot beton is stabilisé wel waterdoorlatend. Daarnaast is stabilisé ook gekend om zijn sterkte, verwerkbaarheid en verwerkingsduur (van maximum 3 uur).

Ontdek meer

Schuimbeton

Schuimbeton bestaat uit een vloeibaar mengsel basismateriaal, gemaakt van cement, water en eventueel zand of hulpstoffen. Aan dit vloeibare basismateriaal wordt een stabiel schuim toegevoegd tijdens de verpomping naar de plaats van verwerking. Schuimbeton past perfect binnen de filosofie van duurzaam bouwen. Daardoor won het de laatste tijd enorm aan populariteit.

Ontdek meer

Zelfverdichtend beton

Zelfverdichtend beton is een betonsoort met een zeer hoge vloeibaarheid, die na het storten ook niet meer verdicht moet worden. Door de speciale samenstelling is zelfverdichtend beton in staat om door een dicht wapeningsnet of andere hindernissen heen, de bekisting volledig te vullen. Hierdoor is het ideaal voor (prefab) balken, kolommen, trappen, …

Zelfverdichtend beton blijft uiteraard homogeen tijdens het transport, het verpompen en het verwerken.

Ontdek meer

Onze service

Wat kunnen we voor je betekenen?

Modern en uitgebreid wagenpark

 

Just-in-time logistiek

 

Hele proces computergestuurd 

 

Moderne machines

De hoge productiecapaciteit maakt dat we excelleren in productie én levering

Kerkstoel Beton
Industrieweg 11
2280 Grobbendonk