• MVO rapport

Stabilisé

Stabilisé is een mengsel van verschillende soorten zand waaraan een hoeveelheid cement en een minimum aan water worden toegevoegd. Door de vele toepassingsmogelijkheden wordt stabilisé erg vaak gebruikt in de bouwindustrie: voor grote en kleine werken, nieuwbouw en renovatie.

In tegenstelling tot beton is stabilisé wel waterdoorlatend. Daarnaast is stabilisé ook gekend om zijn sterkte, verwerkbaarheid en verwerkingsduur (van maximum 3 uur).

Toepassingen

Stabilisé is vooral gekend als een fundering voor het leggen van vloeren en als bedding voor opritten en terrassen. De verschillende toepassingsmogelijkheden op een rijtje:

  • beddingen van opritten en terrassen
  • onder- en aanvullen van buizen
  • fundering voor vloerbedekkingen
  • uitvlakken van niveauverschillen, onder andere bij wegenwerken

Waarom zou u kiezen voor gestabiliseerd zand van Kerkstoel?

Omdat u dan kiest voor zekerheid en kwaliteit. Omdat we werken met een eigen moderne betoncentrale en een ruim wagenpark betonmixers, kunnen we altijd een perfecte timing en optimale service garanderen. Alles wordt op één centraal punt gecoördineerd.

Kerkstoel gestabiliseerd zand is één van onze kwaliteitsproducten. Maar ook voor BENOR-gekeurd stortklaar beton, chape, schuimbeton en metsmortel kan u bij ons terecht.

Onze zomertip

Bij zomerse temperaturen bestelt u best een vertrager. Zo vermijdt u dat de stabilisé vroegtijdig uitdroogt en bindt.

Wagenpark

CONTACT

CONTACTFORMULIER

Stel hier je vraag en we antwoorden u zo spoedig mogelijk